Trudy Wiegand Art

Trudy Wiegand er en av Norges for øyeblikket mest spennende kunstnere med stort talent innenfor flere kunstarter. Med flere separatutstillinger de senere år har mange begynt å få øynene opp for hennes verker. Trudys store, engasjerende malerier er dristige, eksperimentelle og fulle av energi og befinner seg i krysningspunktet mellom abstrakt og figurativ kunst. 

Under mottoet “Combining the art of cycling with the passion for art” er våre drakter bygget på hennes maleri «The heat is on». Vi synes dette passer fint til vår aktivitet hvor det ofte handler om høy fart, rå energi, raske beslutninger og høyt temperament. Vi er stolte av å eksponere hennes kunst og få vist den frem til publikum langsetter veiene i vårt langstrakte vakre land.

Nettside: https://www.trudywiegand.com/

Juice Lubes

Ingen sykler fungerer uten godt vedlikehold. Dette krever produkter som renser, smører og holder komponentene optimale til enhver tid. Det er også viktig at produktenes miljøavtrykk er så lite som mulig slik at vi som syklister kan fremstå troverdige når vi hevder vår aktivitet er miljømessig bærekraftig. Vi benytter produkter fra Juicelubes som kombinerer høy kvalitet med gunstig biodegraderbarhets-profil. Juicelubes forhandles av JBS-sport (se egen omtale)

Nettside: https://juicelubes.com/

JBS Sport

JBS Sport er et importselskap i sportsbransjen drevet av genuint sportsinteresserte mennesker. De importerer en rekke produkter for den aktive friluftsentusiast, både sommer- og vinterstid. På sykkelfronten spesialiserer de seg på downhillsykler og triatlonprodukter.

Har du behov for high-end kvalitetskomponenter til din customsykkel som du ikke finner andre steder finner du det sannsynligvis her.

Nettside: https://jbssport.no/

TREK Sykler

Trek er etter vårt syn det beste sykkemerke i verden for landeveis- og terrengsykler. Produktportefølgen spenner fra barne- og ungdoms sykler via bruksvennlige by- og brukssykler til high-end konkurransesykler. Vi er stolte av å være Trek-ambassadører gjennom deres GART-program (GART: «Great Athletes Ride Trek»). Årets ritsykkel for laget er 2021-modellen av Emonda SLR7. Den kommer både i SRAM Etap- og Shimano Di2 utgave. 

Nettside: https://www.trekbikes.com/no/no_NO/

Bontrager

Bontrager er Treks samarbeidspartner på tilleggsutstyr til sykler som for eksempel hjulsett, dekk, lykter og annet «stasj». I tillegg leverer Bontrager en betydelig portefølje på  sykkelbekledning.

Nettside: https://www.trekbikes.com/no/no_NO/bontrager/

Spinn

Spinn er en av Norges ledende sportsforretninger med særlig vekt på sykkel. De har 6 fysiske butikker i Norge med forretninger i Oslo (Majorstua), Bryne, Haugesund, Sandnes, Sandefjord og Stavanger/Hillevåg. I tillegg leverer Spinn produkter gjennom sin nettbutikk. Våre Trek-sykler er alle levert av Spinn Majorstua og kvalitetssikret av deres sertifiserte Trek-mekanikere.

Nettside: www.spinn.no

Shades of Norway (SoN)

Shades of Norway leverer solbriller og i særdeleshet sportsbriller av ypperste kvalitet. Ettersom vi er fullstendig Shades of Norway leverer kvalitetssolbriller av norsk design, og sportsbriller med fokus på god passform funksjonalitet. Ettersom vi helt avhengig av skarpt syn under alle lysforhold for å manøvrere oss trygt gjennom ritt, er vi nødt til å benytte oss av de beste brillene på markedet. Dette mener vi at Shades of Norway leverer. Derfor er vi stolte av å samarbeide med Shades of Norway om videre utvikling av spesialbriller til syklister. 

Nettside: Shades of Norway – shadesofnorway

EFCT!

Livet er for kort til å skusle bort – EFCT! ønsker å bety en forskjell for folk og bidra til forandring i menneskers liv. EFCT! driver nettbutikk med salg av sykkelrelatert treningsutstyr og bistår oss med blant annet kvalitetsruller fra Wahoo.

Hos EFCT! Står kvalitet og god service i høysetet og gjennom de fire siste år har EFCT! solgt over 950 Wahoo sykkelruller til fornøyde kunder i inn og utland inkludert blant annet NTG Kongsvinger og NTG Lillehammer. 50% av EFCT! sitt resultat gis årlig til veldedige formål.

Nettside: www.efct.no